Sunday, May 20, 2012

Nak hebat BI !

Clap clap clap! okay, tetiba je nak clap, bukan pasal lirik CN Blue, tapi tabik SANGAT SANGAT. Tabik dekat antara orang yang for me, who-is-the-best. Best in ENGLISH. Honestly, Im highly motivated and addicted bila terbaca or what-so-ever when it relates with english. English is powerful rait?! I love it. Aku akui, aku tak lah hebat. Memang tak hebat. Tapi tak salah nak try jadi hebat kan? Antara ramai-ramai hamba Allah di atas muka bumi ni, tiga paling dekat di hati. First sape tak kenal Mr.TESOL kita, then penulis muda yang mampu buat hati dipikat untuk terus membaca, Hlovate, and third, my best ever-proud-great-frens, Kak Pink. okay kenapa kak pink? sebab dia haters pink, and baru terpikat. Teruja kawan dah berlembut hati. haha *change is ain't a crime* hmm kenapa 3 je? Aku tak kata lain tak hebat, tapi 3 ni yang paling dekat di hati. Gaya penulisan yang lembap-basah-sejuk. Mudah diterima. Serius bangga dengan kamu. Hopefully, one day, I can be like them. Heyworld, heyou, heyday! here I come! Tak salah letak azam. Tapi make sure usaha kena seiring, senada, seirama, cukup lemak, biar cantik acuan nanti, dan hasilnya pasti hebat. Jadi hebat tak salah, hebat ke arah kebaikan adalah perkara baik. :))


working on it !
MUET, ready kayyy !


suka bebel sana-sini supaya hepi !!!