Wednesday, January 26, 2011

Favourite Artis =p

 Haha..macam tak caye je Yaya kene tag!!huhu nyway tengks buat sitiey coz sudi tag Yaya..seyes tak caye!!baru pasan..sowie eh sitiey..lambat pulak tenet loading..mesti sarat ngan virus ni..haishhh!!! oke la,bebel kang x siap-siap pulak..hee!! Oke..sebelom tu Yaya nak tunjuk mende neyh..

Fav Artis Yaya takde dalam ni..tak reti nak letak ! haha 
1. Sape favourite artis korang??
Jung Yong Hwa !!! ngehngeh..


2. Nape ek korang suka ??
  • sebab tiap kali dia berlakon dia nampak *cool* je..sekali je nampak dia marah Park Shin Hye,,adusss!!tetap cool!! Bhahahh!!
3. Tiga point pasal dia ??
  • Mata dia redup..sware dia sedapp,,feeling bila dengar..haha [memang yaya suka sware yang tenang!!] pastu tinggi dia kot..ahh tinggi sangat! beza 20cm kowt! huhu lain-lain..hmmm dia pandai maen Piano ??? yaa..piano sangat mendamaikan !!
4. Dua drama or filem yang dia berlakon ??
  • hmmm dah selidik sane sini..yang Yaya tau dia dalam citer He Is Beautiful..laen citer tak de kot! Sebab dia lebih fokus pada nyanyian..hehe
5. Nak buat apa kalau jumpa dia ??
  • hohoh..rasanya nak mintak koleksi album dia! [kejam..]haha...then nak berdiri sebelah dia,nak rasa betapa *pendek*nye Yaya sebelah dia..hahhah..
6. Birthday dia nak bagi apa ??
  • benda erk,,rasanya tak tau la..belanja dia makan oke.kot!! Makan ice-cream and jalan-jalan keliling tempat best kat Korea..tak pon bagi dia spec..nampak sweet bila dia memakainya !!!huhu [angau tak,,tapi suka gaya dia..]

oke la,,rasanya itu saje yang Yaya boleh jawab..hoho,,nyway Tengks buat sitiey..cakk !!!



f.u.l.l.s.t.o.p 
d.o.t

suka bebel sana-sini supaya hepi !!!

3 comments:

SheNn said...

omo...yong oppa...huhu..

Miss Tatie said...

nak minta tolong boleh? tolong like saya (no 80) di cstproduction.blogspot.com .... time kasih =)

heroin malaya said...

<3