Tuesday, February 8, 2011

haaa . aaah

oke.merujuk title post kat atas tu jelas menunjukkan yang yaya tak tau nak citer ape..tak wat entry, boring pulak yaya tengok entry lama..tak berubah!huu..<citer..citer ape??> hmmm minggu CNY tade pape yang berubah melainkan abang yang baru dapat praktikal..and bawak kawan dia 2 orang..1st day nak lapor diri bole pulak terhegeh-hegeh,,dah tu bole patah balik amik barang..ouh..memang cari nahas ngan HR dia..naseb baek HR dia takde aritu..bole la kot nak dikatakan selamat..then,,<pikir-pikir-pikir>dapat beli 
Charlie And The Choc Factory

memang date abes depan DVD player tu,,tapi bukan yaya..adik yaya..well,bebudak suke COKELAT! eheh..yaya x minat choc bar,,terasa macam gigi terhakis tym mengunyah..tapi mende lain yang berasaskan coklat [termasuk la air milo seringgit kat pasar] memang yaya suke!hahhahh...<takdela kuno sangat tak suke choc bar..hoho> tapi yaya suka tengok gigi Willy Wonka tu..memang cantik!! 

hmmm last Friday sepupu yaya wat kenduri kesyukuran..uma dia baru je siap..<bila la uma yaya nk siap..houhou..>well,,kena la rajin..orang jawa kata REWANG..owang melayu eden tak tau..haha seyes sume perkakas kat uma dia baru..

terutama pisau !!

nak mengupas kiwi bukan macam kupas tembikai yang sekali kupas teros dapat banyak,,kiwi sangat banyak..<tak la banyak sangat senanye..heh!>yaya kupas la laju-laju..sonok!Pisau baru..sume terasa smooth..memang sonok..dan dalam diam-diam ada la rasa pedih..eh! Jari yaya bleeding..naseb baek ciput..ciput tak ciput pon dy tak berenti mengalir..adoit! Pedih dah blakang kire..yang penting kaver line bia orang tak pasan..haha slame ni bantai pisau kat dapur tu tak la sampai teruk camtu..tu la,,lenkali beringat sebelum kena..[dalam aty,,kalau la ada pisau baru lagi,mau aku tumpulkan dulu..]ade ke patot??haha oke.la,itu saje..

Hmm,,esok kene ikut mak anta player men ping pong..wahh..rindu sama itu game!Jeles!!Nak join Nak join!! <no way! awak tu bukan student..>sob sob..taper la..tengok je sudah..

dengan hampa memalingkan muke..
Rindu kamu lah Racket!!



f.u.l.l.s.t.o.p 
d.o.t

suka bebel sana-sini supaya hepi !!!

2 comments:

..bicara hati ke hati.. said...

suka tengok wonka tuh..suka sangat..terutama gigi die..rapi je..hahah..yelah time kecik dia pakai pendakap yang beso sangat.^^hahaha..

Cik Yaya said...

huhu..
betul tu..
tengok gigi dia rasa nak senyum memanjang..hehe
anak doktor gigi,
pendakap pn paling besar..(: