Sunday, February 13, 2011

Mini Table ??

Salam ceria sume !!! Arini yaya memang epy..sebab ngantok dah ilang and malas dah pegi..haha <adekah patot??> hmmm new entry kali ni yaya citer la ape dah jadi ngan mini table..huhu kisah ni maybe agak melucukan,,tapi bagi yaya yang mengalaminya rasa macam agak biasa coz time tu yaya agak blurr di pagi yang sangat indah..semalam attend kursus memandu..baru daftar jadi perempit bertauliah..<eh,,pemandu..ngengg!!> hmm masuk bilik tu terasa malas nak melilau tempat laen,,amik la sit paling depan..<dah terbiasa seminar paling depan..ambek ekau..>duduk la..meja tu senget..aduyai..jenguk la blakang..tengok la kot kot belakang Aiman kosong..bole la eden buat penghijrahan..<banyak kali tengok tau!!> sebab rasa macam kat gurun mane pulak..senyap! Kalau bising dengan serta merta yaya bangun..hoho then pindah betul-betul blakang Aiman..ada satu mini teble dah tercabut kat atas kusi tu,yaya letak la kat sit yaya duduk tadi..oke,,dengan senang ati duduk la kat tmpat baru tu..duduk punya duduk..dalam keadaan sunyi senyap..kua satu bunyi...GEDEGANGG!!!! Mak ai! Tekejot! Mini table tu terjatoh! Huhu..maybe ada la somebody yang gelak..<gelak la puas-puas> bia la sane..macam yaya kate..yaya oke je,,coz tengah blurr..<huh!> tak lame pastu ade dak laki baru masuk bole tepijak mende tu!! Hampehh btol! Takkan la mende punyal comel tengah jalan tu pon tak nampak?? Musykill... Ingatkan cik abang tu nak angkat letak tepi..adoit! Dia slamber jalan menonong gitu..Tengks yo! Haha..biala sane kan kan kan???

Jangan la kamu tercabot lagi yea!! Putus fiuss!! heh!

f.u.l.l.s.t.o.p 
d.o.t

suka bebel sana-sini supaya hepi !!!

2 comments:

fadlisabri said...

visit here frm Egypt~

http://coretanfadlisabri.blogspot.com/

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html